BEAUTY: Current favorites

BEAUTY: Current favorites

Style file -

Call me superficial, maar van een beetje make-up hier en daar kan ik ontzettend gelukkig worden. En je gaat me nu toch niet vertellen dat je nog nooit een geluksmoment hebt ervaren wanneer je een beauty item scoort dat, in aanvulling met je natural beauty uiteraard, je even flawless als Queen B maakt? Aangezien happiness only real is when shared, kon een mini-post met mijn favoriete producten niet uitblijven.

1. Pureté Idéale Mattifying Fluid - Chanel  Mijn huid kreeg de laatste weken wel wat te verduren door verhuis stress (+ als je meubels maakt in een houtzagerij durf je er wel al eens stoffig en bezweet uit te zien) en Chanel begrijpt mij. Je huid maakt in dat soort situaties zelf een natuurlijk antibioticum (bèta-defensinen) aan om de huidflora en talgproductie te herstellen en dit product zit boordevol natuurlijke ingrediënten die de aanmaak van dat antibioticum stimuleren. Zo zitten er oa. een bio-extract uit de zee, salicylzuur en een extract uit Hamamelis in, die samen met een talgnormaliserend complex mirakels doen voor mijn huid. Wat ik vooral fijn vind aan dit product is dat je niet de hele Pureté lijn hoeft te kopen om een zuivere huid te krijgen, this one will do just fine. Als je net als ik last hebt van een vette T-zone en daar iets aan wil doen zonder een uur in de badkamer te vertoeven, investeer dan in deze crème. Pinky promise.

2. Darling - Dior  Ik was een fervent Chanel Le Vernis verzamelaarster, maar ik ben overgestapt naar de nagellak van Dior. Ik vind het ovaalvormige borsteltje veel fijner en handiger om mee te lakken en de nagellak blijft na drie lagen zo'n vijf dagen zonder chips op mijn nagels zitten. Hoe mooi is dat roze ook?!

3. Linerefine - Maybelline  Sinds kort gebruik ik naast mascara ook eyeliner. Ik deed dit vroeger niet omdat het mijn ogen veel te klein maakte, maar ik breng hem nu tussen mijn wimpers aan op mijn bovenste wimperrand. Het geeft een natuurlijk effect met toch een extra touch. Gezien mijn gebrek aan ontwikkeling op het gebied van fijne motoriek, ben ik van vloeibare eyeliner met een kwastje overgestapt op deze liner in stiftjesvorm.

4. Le volume waterproof - Chanel  Verhuizen naar Amsterdam betekent dat je sowieso waterproof mascara aan moet hebben als je er niet als panda wil uitzien tijdens het kissing in the rain gedeelte van je first date. Ik gebruik Le Volume intussen al een jaar en ik wil geen andere meer. Zegt genoeg, toch?

5. Strobe Liquid Lotion - M.A.C.  Mijn laatste nieuwe aanwinst op highlighter gebied en meteen ook het paradepaardje van mijn (bescheiden, dat wel) collectie. Voorheen gebruikte ik Albatross van NARS, maar omdat die enkel in poedervorm komt en je het risico loopt meteen teveel aan te brengen en door het leven te gaan als discoball head, probeer ik nu deze. Ik meng hem door mijn foundation voor een extra glow of breng hem apart aan boven mijn jukbeenderen.

6. 999 Rouge - Dior  Deze mini-lippenstift van Dior is een mooi, klassiek rood. Denk your lips but better. Niet te heftig, maar ook ver van saai. De perfecte balans, voor zowel overdag als voor een feestje. Dit was een tester, maar eenmaal ik'm op heb gemaakt koop ik de 999 sowieso. Aanrader en een can't go wrong product want het matched met elke huidskleur.

Hebben? Click and score hier: Mattifying Fluid € 56,-  Darling € 21,- 999 Rouge € 35,50 Line Refine € 12,- bij de drogist Le Volume € 30,- Strobe Liquid € 30,-

Reacties

schreef

Ik ben ook in love met Le Volume waterproof! Ah-mazing :-) x