BEAUTY: Lipstick - Insider picks from REVLON

BEAUTY: Lipstick - Insider picks from REVLON

Style file -

p1210630

Lipsticks, lipglossjes, lipbutters... Ik kan er niet genoeg van hebben. Ze maken de look compleet. Natuurlijk kan je overal lip producten vinden. Sommige goed, sommigen minder... maar vandaag deel ik mijn 3 absolute favorieten van REVLON. Mijn favoriete drugstore merk bij uitstek voor lipproducten. Benieuwd? Lees snel verder!
 

1. Revlon Colorburst lipstick in Soft Nude

 

p1210590

 
 
Ik begin met mijn absolute favoriet. Dit is mijn all-time-favourite nude kleur voor op de lippen. En geloof me, ik heb een flink pak nudies in mijn collectie zitten. Deze matcht mijn huidtoon perfect. Hij maakt me niet grauw - want met sommige nude lipsticks lijk je al snel iets weg te hebben van een levenloos lijk.  Hij heeft de perfecte hoeveelheid roze pigment zodat het toch een heel schattig kleurtje is voor op de lippen, en wil je het nog ietsje opvallender maken dan kan je er gerust een iets opvallendere lipgloss over smeren. Peachy rose always does it for me. 
 
 

soft-nude-23

 
 
Bovendien is de pigmentatie van de hele Colorburst Lipstick collectie echt waanzinnig goed. Deze heeft een mooie crème finish en blijft relatief lang zitten. On top of that droogt deze lippenstift mijn lippen hélemaal niet uit. Tripple yey for Revlon! 
 
 

picmonkey-collage34

Wat de verpakking betreft krijgt Revlon nóg eens een applausje. Want hey, ziet deze lippenstift er niet mooi uit? Met dat ruitjesmotief op de verpakking.. helemaal mijn ding! Ook is het handig dat zowel op de onderkant (sticker) als op de bovenkant (gekleurde top), duidelijk is om welk kleurtje het gaat. Zo kan je je geliefde lippenstift gemakkelijk terugvinden tussen de andere Colorburst lippenstiftjes.
 
 

2. Revlon Lipbutter in Candy Apple

 

P1210643-001

 
What happens when a lipstick meets a 'lipbalm'? Dan krijg je een Revlon Lipbutter. Deze lippenbalsems zijn - duh! - goed voor de lippen, én hebben een waanzinnige pigmentatie waardoor ze lijken als een lippenstift. Ze voelen echt hemels aan op de lippen, je voelt dat ze je lippen hydrateren en verzorgen. Ik houd echt van deze lipbutters van Revlon. Verzorging en kleur in één. Yay! 
 
 

revlon-lipbutter

 
 
De draagtijd van deze lipbutters zijn ook verrassend goed. Hoewel ze mijn lunch niet overleven, blijven ze toch lang zitten voor een lippenbalsem. En achja, eens bijstiften doorheen de dag is ook geen ramp vind ik.
 
 

PicMonkey-Collage

 
Ook bij de lipbutter is over de verpakking nagedacht. Alweer kan je zowel van bovenaf (doorkijk) als van onder (sticker) zien welke kleur lipbutter het is. Ook van het omhulsel (hier rood) kan je de kleur van de lipbutter afleiden. Tot slot heeft het een mooie finish, weeral met ruitjesmotief. Très chique. Me likey.
 
 

3. Revlon Super Lustruous Lipstick in Coral Berry

 

P1210606

 
Last but not least: Revlon Super Lustruous Lipstick in het kleurtje Coral Berry. Deze behoort tot mijn favorieten omwille van de kleur. Een koraalkleurige lippenstift met gouden parelmoer-deeltjes. Gotta love it. En ach, ik ben ook gewoon koraal-kleur-verslaafd. 
 

Revlon-corral-berry

Zoals je ziet is deze lippenstift geen knalkleur. Dus de pigmentatie is bij deze wat minder dan bij de vorige twee besproken lipsticks. Maar hey, je ziet hem wel zitten op mijn lippen, right? Bovendien love ik deze lippenstift vooral om haar gouden toets. 't Is eens iets anders.
 

PicMonkey-Collage2

En net zoals bij de Colorburst lipstick is de kleur herkenbaar via de bovenkant (doorkijk) en de onderkant (sticker). Handig én mooi!

 detailhighlPicMonkey-Collage

Dit merk is verkrijgbaar in de Planet Parfum én in de INNO winkels (volgens mij alleen in de Antwerpse en Brusselse filialen).

Om je een beter idee te geven van de prijs: - Revlon Colorburst Lipstick € 10,50 - Revlon Lipbutter € 10,50 - Revlon Super Lustruous lipstick € 11,-

Geschreven door Helena Pynte

 
Heb jij al eens iets van REVLON geprobeerd?

Reacties

Mme Sophistique schreef

ik vind hun lipproducten ook waanzinnig goed. Ik heb ook een lip butter en een super lustruous en ze zijn allebei echt ah-maazing

Helena_xx schreef

Ja he! Ik ben ook fan. Juist jammer dat ze zo moeilijk te verkrijgen zijn, in de Planet Parfum te Gent hebben ze maar een kleine hoeveelheid lipproducten van Revlon terwijl er in Amerika en the UK zóveel kleuren en variaties op te vinden zijn.