FASHION: In contrast

FASHION: In contrast

Style file -

In mijn hoofd is het al twee weken lente, maar deze outfit is donker. Het is basic, simpel, af. Het doet me denken aan contrasten, aan een spel tussen schaduw en licht. Ik draag donkere kledij, poseer tegen een zwarte muur die gekleurd is door wat grafitti in het midden van de stad. Maar in mijn hart verlang ik naar wit, beige, lucht. Naar dansende lange rokken als ik stap, naar een klif en een eindeloos blauwe zee. Het verrast me hoe tegenovergesteld mijn keuze vandaag is met die van gisteren, en hoe die allebei toch een deel kunnen uitmaken van wie ik ben. Contrasten kunnen ook mooi zijn, alles hoeft niet op één lijn te liggen of hetzelfde te zijn. Mijn constant streven naar orde en controle, valt daarbij in het niets als ik besef hoezeer ik mij daarmee beperk. Dus ik laat los. En over twee weken, dan is het lente.

Leather jacket // VINTAGE  Dress // NOISY MAY via Zalando   Boots // ACNE STUDIOS  Bag // Chanel

Ph // Emma Gabrielle Photography

Reacties

schreef

Oh waauw, geweldig mooie outfit zeg, I love it! Die rug is echt speciaal en je jasje is to die for.