FASHION: Let's talk jewellery!

FASHION: Let's talk jewellery!

Style file -

I'm not a 'diamonds are a girl's best friend' kind of girl. Ik heb maar een stuk of tien juwelen liggen en ik draag ze zelden. Ik was al een tijdje op zoek naar mooie kleine kettinkjes die ik met elkaar kon combineren en ik kreeg deze drie voor mijn verjaardag. Ik vind dat sieraden, net zoals kledij, je persoonlijkheid moeten tonen. Daarnaast vraag ik aan mijn familie voor mijn verjaardag vaak een sieraad, omdat ze voor mij dan nog meer betekenis krijgen. Dat ze gegraveerd zijn maakt het voor mij nog persoonlijker. 'A la folie' verwijst obviously naar les folies en ook naar hartstocht, pure passie. Het is een deel van wie ik ben, het vult mij aan. Dus de waarde van een juweel hangt voor mij niet af van de prijs of het materiaal, maar van de betekenis erachter.

"Les folies sont les seules choses que l'on ne regrette jamais" - Oscar Wilde

Ketting // MINETTA JEWELLERY  Oorbellen // MARLOUS VAN DER TOORN

Ph // Karen Moreaux

Reacties

schreef

Mooi! Ik zou ook graag nog een paar kettinkjes vinden die ik lekker kan combineren. Dat heb ik nog niet.