FASHION: With flowers in my hair

FASHION: With flowers in my hair

Style file -

Na een winterslaap die maanden leek te duren, ontwaakt een vroege lente in Amsterdam. De zon flirt knipogend met een enkele grijze wolk en schijnt haar licht op de statige grachtendpanden. Als een uitnodiging tot nachtelijke avonturen en een ochtendwandeling of twee, een plaats waarin ik verlies en terugvind. Ergens tussen thuis en ver weg, ontdek ik voorzichtig de straten rond de Amstel. Mijn enkellange camelkleurige jas is slechts een omhulsel die lentekleren verborgen houdt. Want waarom zou ik al geen einde van de winter vieren? Met veel franjes, lichte kleuren en flared jeans. Een vrolijke toespeling op de vrijheid die ik voel. In mijn hoofd, in mijn hart. Want, there'll come a time you'll see, with no more tears. And love will not break your heart, but dismiss your fears. Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair.

 

Coat // SUPERTRASH via Zalando  Knit // ZARA  Jeans // LEVIS (old)  Bag // VINTAGE  Boots // SACHA (old)

Ph // Emma Gabrielle Photography

Reacties

schreef

Wat een leuke outfit en super mooie foto's ook!

X

schreef

Mooie outfit! En wat een prachtige beelden. Superspontaan. Je straalt.